Me datë 01.01.2018 në Orën 19:00 Bar Restorant Çeliku hap dyert e tij për të festuar se bashku natën e Vitit te Ri nën performancën e këngëtarëve të mirnjohur Bardh Spahja, Egzona Salaj, Hasan Aloshi, Ramazan Islami dhe Ardit Saferi.

 

Për rezervime na kontaktoni në faqen tonë të Facebookut ose në numrin tonë të telefonit 0692095872 .

 

Ju mirpresim!