Organizimi në drekë ne oren 12:30 (PRONOTIMET JANE MBYLLUR) 😍😊

Në darkë ne oren 20:00 darka familjare vazhdojne akoma pronotimet ,ku do të performojne LIVE vetëm për ju artistët e mirënjohur Egzona Salaj, Gezim Salaj, Bardh Spahja, Emiljano Lekaj, Shefko Dabi

 

HYRJA 500 LEKË SI DHE MENYJA SIPAS DESHIRES DHE BUXHETIT
Gëzuar ditën ndërkombëtare të gruas 

Ju mirepresim!