ÇELIKU

BAR-RESTURANT-HOTEL

previous arrow
next arrow
Slider

Bar Restorant CelikuVendpushimi më ideal që ju pret midis dy shteteve, aty ku njeriu ndjen nevojën për çlodhje.

Hotel Celiku

Vendpushimi më ideal që ju pret midis dy shteteve, aty ku njeriu ndjen nevojën për çlodhje.

 

Restorant Celiku

Tek ne do gjeni jo vetem gatimet tradicionale shqiptare,

por edhe kulturen ballkanike të gatimit. 

Parking

Parking i bollshem per automjete, autobusa dhe rulot

Lavazh

Ne ambientet tona do te gjeni lavazh special per automjetin tuaj

Evente

Në Kompleksin Celiku organizohen mbrëmje festive dhe gjithashtu ofrohen ambjente dasmash dhe raste të tjera.

Souvenir

Merrni nje dhurat nga Shqiperia. Ne suvenirin tone do te gjeni objekte qe personifikojne simbolet dhe traditat tona.