Restorant Celiku

Tek ne do gjeni jo vetem gatimet tradicionale shqiptare, por edhe kulturen ballkanike të gatimit. 

Natyrisht, përvec gatimeve të restaourantit ofrojm edhe gatime zgare dhe ferliku.

Kompleksi Celiku ofron gjithashtu një menu speciale për turistet. Në mënyre që të jetë sa më i shpejtë shërbimi mund të bëni një prenotim. Prenotimi mund të kryhet nëpermjet numrit te telefonit ose kontakt direkt.